Afspraak maken

Bij Tandartspraktijk Dollardlaan kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal binnen 14 werkdagen terecht voor een controle, afhankelijk van het door u gewenste tijdstip. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en wordt er beoordeeld of extra behandeling noodzakelijk is.

Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via 0223 681 681.

Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

8:30 - 10:15 uur
10:45 - 12:30 uur
13:15 - 16:00 uur

Per mail kunt u ons ook bereiken: info@dollardlaan.nl

Afspraken annuleren of wijzigen

Wij werken volgens afspraak en reserveren tijd voor u overeenkomstig de afgesproken behandeling. U dient een afspraak die u niet kunt nakomen minimaal 24 uur van te voren via telefoon (0223 681 681) of e-mail (info@dollardlaan.nl) te annuleren. Annuleert u te laat en kunnen wij de gereserveerde tijd niet invullen, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd aan u door te berekenen. 

Mocht u onverhoopt een afspraak zijn vergeten, dan proberen wij u te bereiken. Indien het kan, proberen wij u alsnog te behandelen. Mocht het niet lukken, dan berekenen we de gereserveerde tijd aan u door.

Het is mogelijk om onderling te ruilen van afspraken met familieleden. Dit dient u wel ruim van tevoren te melden. Het kan namelijk zijn dat er voor één van u meer of minder tijd is gereserveerd, en dan kunnen wij hier rekening mee houden. Mocht u een gezinsafspraak hebben gemaakt en er blijkt iemand niet mee te kunnen komen, dan horen wij dit ook graag uiterlijk 24 uur van tevoren. We zullen dan een nieuwe afspraak inplannen voor het gezinslid dat verhinderd is.