Peter en Jelly van Beusekom met pensioen

Beste mensen,

Peter van Beusekom, al 43 jaar tandarts in Den Helder, gaat samen met zijn vrouw Jelly, tot voor kort praktijkmanager, met pensioen. Zij hebben samen de tandartspraktijk aan de Dollardlaan opgezet en vorm gegeven.

Woensdag 8 november kunt u persoonlijk afscheid nemen van Peter en Jelly. Onderaan deze mail kunt u zich aanmelden voor de afscheidsreceptie, zodat wij weten met hoeveel personen wij rekening kunnen houden. We zien u graag tussen 16.00 - 18.00 in de praktijk op de Dollardlaan.

Peter:

In 1980, als 24-jarige, net afgestudeerd, ben ik begonnen als schooltandarts. in Den Helder. Daarna ben ik werkzaam geweest in de praktijken aan de Marsdiepstraat, Celebesstraat en sinds 2005 in de nieuw gebouwde praktijk aan de Dollardlaan.

De 43 jaar is omgevlogen, ik heb al die jaren mijn vak met veel plezier, liefde en passie uitgevoerd.

Maar nu begin ik samen met Jelly aan een nieuwe, spannende fase in ons leven.

Bedankt voor de talloze knuffels, bossen bloemen, taartjes en kaartjes en de vele flessen wijn die ik in de afgelopen jaren van jullie heb mogen krijgen. Maar bovenal bedankt voor het feit dat ik jullie tandarts heb mogen zijn.

De geplande afspraken worden grotendeels door mijn collega’s Fernanda Kater-Magini en Remco van Wiggen overgenomen, of u bent/wordt benaderd. Ik heb er alle vertrouwen in dat u in goede handen bent bij het team van Tandartspraktijk Dollardlaan.

Terug naar het nieuwsoverzicht